Over mij

Mijn naam is Herma Wijnhoud. Ik ben ervaren voetreflexoloog en tenen lezer, en ik geef diverse andere behandelingen zoals atlas massage, dorn therapie, breuss massage en reiki. In mijn praktijk aan huis behandel ik zowel volwassenen als kinderen en baby's. Of misschien wil je iets meer weten over voetreflex of tenen lezen. Dan is een workshop een mooie manier om er kennis mee te maken. Maak je je zorgen over je kind of loop je zelf vast en wil je er op een andere manier naar kijken? Dan is de luisterkind methode misschien een mooie andere manier om er naar te kijken. 

Achtergrond

Na jaren als Z-verpleegkundige te hebben gewerkt kwam ik in 2008 in aanraking met voetreflexologie. Na een kennismakingsworkshop besloot ik de opleiding tot voetreflexoloog te gaan doen bij de Bond van Europese Reflexologen (BER), waar ik sinds 2010 beroepslid ben. Vanaf 2010 startte ik ook mijn praktijk aan huis, en schoolde ik me in diverse behandelingen. Daarnaast ben ik door stichting FuDaRe erkend tenen lezer. 

Tenen lezen is mijn passie. Er is zoveel te vertellen over je karakter en je ambities aan de hand van je tenen! Deze kennis deel ik graag, individueel (ook voor stellen) bij een sessie, of in een groepsworkshop.  

Een doelgroep die ik in het bijzonder wil aanspreken zijn mensen met terugkerende klachten of burn-out / overspannenheidsklachten. Graag denk ik naast de behandeling met je mee waar de klachten mee te maken zouden kunnen hebben. Soms zit er een bepaalde symboliek achter klachten. Ik ga graag samen met je op zoek, zodat je klachten ook structureler aangepakt kunnen worden! 

Daarnaast ondersteun ik je ook graag met behandelingen als je de strijd met kanker aangaat, in het bijzonder wanneer je chemotherapie krijgt. Met behulp van een behandeling zoals voetreflexologie kan je sneller weer herstellen tussen chemokuren door.