Over mij

Mijn naam is Herma Wijnhoud. In mijn praktijk Antevasin (wat betekent, openstaan voor het nieuwe en het goede van het oude meenemen) ben ik in 2010 gestart als voetreflexoloog. Daarna kwamen er veel mooie methodes op mijn pad en blijf ik mij nog steeds ontwikkelen waardoor mijn aanbod van behandelingen heel divers is geworden. 

Als gevoelige vrouw werk ik in liefde verbonden met mijn Bron. 

Achtergrond

In 2008 kwam ik op een punt in mijn leven waarin ik alles had en toch ook alles miste. Wat ik miste wist ik niet maar mijn zoektocht is daar wel gestart. In de vele verschillende opleidingen werd steeds een nieuw stukje bloot gelegd van waar ik naar op zoek was. Ik was op zoek naar de vrouw die ik in de kern ben maar door vele patronen en overtuigingen kwijt geraakt was. Het steeds verder ontwikkelen werd een  ont-wikkelen. Laagjes bloot leggen. Dit levert meer zelfvertrouwen op en vooral veel meer levensvreugde. Dankbaar voor deze mooie levenslessen en voor alles wat nog komen gaat want dit ont-wikkelen gaat gelukkig door. 

 Al deze opgedane kennis mag ik nu meenemen in mijn behandelingen. Eigenlijk bestaat er niet één standaard behandeling meer. Samen kijken en voelen wat op dat moment klopt. Dit is naast een fysiek stukje ondersteuning ook kijken naar de symboliek van wat aangeboden wordt. Wat zou de diepere oorzaak kunnen zijn van een klacht of herhalend patroon waar we in zitten. 

Om een beeld te krijgen wat ik in mijn pakket heb zitten hier een opsomming: Voetreflex, Transformation Cupping, Reiki, Reconnection healing, Tenenlezen, Medische Basis kennis, Chakra Transformatie, Intuïtieve ontwikkeling, Spirit Coaching, Luisterkind-werker, MIR-methode, Spiertesten, Dorn-methode, Breuss-massage, Atlas-lumbaal massage, Practitioner NLP, Numerologie, ECIW, Acces-bars, ademcoach en daar waar ik thuis kwam in de Angelologie.