Tenen lezen

Aan de hand van je tenen is er heel veel te vertellen. Ik kan hiermee je karakter, persoonlijkheid en je gedrag analyseren door naar de stand en de vorm van je tenen te kijken. Dat klinkt misschien spannend, maar het is vooral een leuke bron van informatie! Aan de hand van een consult kom je dingen te weten waardoor het wellicht makkelijker wordt om met bepaalde situaties om te gaan, of om keuzes te maken die bij je passen. Het kan jullie als stel helpen, en ook kan het helpen je kind beter te begrijpen. 

Een consult kan live, waarbij je alle vragen kan stellen die je hebt op dat moment. Ik vertel je dan wat ik allemaal zie. Dit kan zowel bij mij in de praktijk als op locatie. 

Ben je op zoek naar een leuke workshop? Mijn ervaring is dat het ontzettend gezellig, leerzaam en leuk is om tenen lezen te doen in een groep. Na wat korte informatie mag je dan zelf aan de slag met ondersteuning van mij. 

Workshop voorlopig alleen op aanvraag.

 

 

 

 

 

                                                       

 


Ook voor de workshops geldt dat een afspraak bij u thuis of op locatie ook kan.  De workshop voetreflex kan ook in twee dagdelen. Prijzen tenen lezen voor grotere groepen op aanvraag. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven!