Angelologie

Angelologie is een al  oude wetenschap. Kennis vanuit de Kabbala verbonden met de levensboom. Elf sefirot op de boom met elk hun eigen parfum, Aartsengel, Engel en Hemelmensen. 

Mooie woorden maar wat betekent Angelologie nu voor mij. Het is geleerde kennis en vooral gevoelde/geleefde kennis. Het is de weg  hier op aarde. Met vallen en opstaan mijn pad op de levensboom lopen. Soms een stukje vooruit en dan weer een stukje terug. Om zo steeds meer te ontdekken dat ik de keus heb om hier op aarde de hemel te creëren. Het is krachtig en kwetsbaar gelijktijdig. Want als ik uitspreek dat ik ten diepste liefde ben voelt dat groots. En volgens al mijn conditioneringen 'not done'. En toch. Het is waarheid niets dan de waarheid. Met mijn leraren Patty Harpenau en Janosh loop ik nog verder op de paden. En gelijktijdig mag ik als ingewijde Angelologist ook een leraar zijn. En dat is een pad wat zal blijven want ook in de kennis doorgeven ben ik gelijktijdig leerling. Samen onderweg om dichter bij onze kern te komen. Ten diepste ervaren dat elke stap op het pad ons brengt naar deze kern. En ja daarbij de hulp ervaren van de Aartsengelen, Engelen en Hemelmensen. Daar waar religie mij met zoveel vraagtekens liet zitten vind ik nu antwoorden. 

De Angel Code kaarten zijn een hulpmiddel voor mij. Een boomlegging geeft je inzichten op jouw pad. Graag begeleid ik je hierbij. En wil je zelf ook het prachtige kaartendeck dan kan je deze bij mij ervaren en aanschaffen. 

Daarnaast wil ik de Angelologie ook doorgeven en ontmoet ik jou graag aan mijn keukentafel om samen op reis te gaan. In een workshop draag ik graag mijn kennis over en maak gebruik van meditaties en de activaties van Janosh. Reageert jouw systeem met een 'Ja" laat het mij dan weten.