Workshops tenen lezen en voetreflexologie

De workshops zijn een erg leuk onderdeel van mijn werk. In een kleine groep maak je kennis met de basis van tenen lezen, of van voetreflexologie. Dit is leerzaam, interessant, en ook gewoon erg gezellig! 

Tenen lezen

Tijdens een dagdeel (duur 3 uur) vertel ik eerst het een en ander over het principe van tenen lezen en wat je allemaal kan zien aan de stand en de vorm van de tenen. Daarna gaan de sokken uit en we gaan kijken wat jullie zelf al kunnen lezen van je tenen. Daarbij help ik je natuurlijk als je er niet uitkomt. Deze workshop is leuk voor veel verschillende groepen. Als uitje met vriendinnen, op een verjaardag of een vrijgezellenfeest. Maar het is ook de ideale teambuildingsactiviteit. 

In plaats van een workshop kan ik ook een korte sessie tenen lezen geven (1 uur). Dan gaan alle sokken uit en vertel ik van iedereen de meest kenmerkende eigenschappen. 

Kosten

Workshop (3 uur): €25,- p.p. inclusief hand-out bij groepen van 4-12 personen. 

Sessie (1 uur): €12,50,- p.p. bij groepen van 4-5 personen. 

Op 25 juni 2018 is er een workshop Yoga en tenen lezen. Voor meer informatie bel of mail mij. 

 

Voetreflexologie

 Voetreflex is een prachtige manier op het lichaam in balans te brengen.  Als erkend trainer van de BER mag ik deze kennis nu ook overdragen.  Het is de bedoeling dat je aan het eind van de dag zelf een behandeling kan geven.

Door het geven van impulsen op de voet breng je het lichaam in balans en maak je de eigen wijsheid van het lichaam wakker.  Datgene wat je leert is zeer goed toe te passen op iedereen in je naaste omgeving.  De workshop is ook een mooie aanvulling voor therapeuten, pedicures, masseurs en mantelzorgers.

 Inhoud van de workshop.

In een kleine groep gaan we leren een eenvoudige behandeling te geven. Het doel is vooral ontspanning en het is een mooie manier om los te laten.

-       Stukje geschiedenis

-       -uitleg over  de reflexpunten op de voeten

-       -uitleg hoe deze punten te behandelen

-       -Daarna mag jezelf gaan ontdekken door het te zien in een demonstratie, te voelen door de behandeling te ondergaan en te doen door het zelf te geven.

-       Ervaringen en vragen behandelen.

 De kosten voor deze dag zijn € 85,00

In de middagpauze is er soep (brood graag zelf meenemen). De hele dag is er koffie en thee en gezuiverd water. Je ontvangt  een informatieboekje waar al het geleerde in terug te vinden is. 

 Zie ook https://www.ber-voetreflexologie.nl/workshops/

workshop data: 

4 april

9 mei

Alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur. 

 Heeft het jouw voorkeur om de workshop te volgen in 2 dagen (dagdelen) kan dat ook. Stuur mij dan even een bericht dan kijken we naar de mogelijkheden. 

Bij aanmelden van een groep van 4 personen plan ik een dag naar voorkeur in. 

                                                       

 


Ook voor de workshops geldt dat een afspraak bij u thuis of op locatie ook kan.  De workshop voetreflex kan ook in twee dagdelen. Prijzen tenen lezen voor grotere groepen op aanvraag. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven!